Een eiken tafelblad ontwerpen

U bent bezig met de (her)inrichting van uw woning, maar nog op zoek naar een mooie tafel? Bent u op zoek naar een bijzondere tafel met een uniek karakter? Een eiken tafelblad is dan wat voor u. Voor een bijzonder eiken tafelblad, speciaal op maat gemaakt, bent u bij All in One by Luc Peters aan het juiste adres.

De meubels van All in One

All in One by Luc Peters maakt zelf meubels. Mooi interieur, bijzondere materialen en unieke meubels, dat is wat u bij All in One kunt vinden. Elk project en elk meubelstuk is eenmalig en eigentijds. Er worden bij All in Onder andere tafels, tv meubels, dressoirs, salontafels en decoratieve items gemaakt voor binnen en buiten. Uw eiken tafelblad wordt geheel op maat gemaakt. U laat uw eigen ontwerp realiseren en All in One geeft u daarbij deskundig advies en denkt creatief mee. Elke tafel is uniek, omdat het op uw persoonlijke wensen wordt afgestemd.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij All in One by Luc Peters? Ga naar de site voor meer informatie of klik hier. U kunt een vrijblijvende afspraak plannen en tijdens dit gesprek uw wensen kenbaar maken en de mogelijkheden bespreken. Ook kunt u gerust contact opnemen met All in One.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.