Een duidelijke ritregistratie

Je hebt een eigen bedrijf en je hebt je werknemers een eigen auto gegeven. Dat vind jij als werkgever fijn, want zo kunnen ze altijd naar het werk en hun klanten gaan. Maar ondanks dat het fijn is, zitten er ook soms wat nadelen aan. Want hoe kunnen de ritten nou zo goed mogelijk bijgehouden worden zonder dat er mee gesjoemeld wordt? Gelukkig zit je dan met een ritregistratie van TraQz helemaal goed!

Een nauwkeurige ritregistratie

Als je werknemers een auto van de zaak hebben, is het ook van belang dat ze een ritregistratie bijhouden. Maar hoe zorg je ervoor dat deze nauwkeurig is en dat er niet mee gesjoemeld wordt? Gelukkig zit je dan met de ritregistratie van TraQz helemaal goed. Deze is namelijk heel erg nauwkeurig. Je kan de ritten helemaal zien en ook nog eens later bekijken. Ook kan je zelfs zien hoe hard diegene gereden heeft.

Meer informatie over TraQz?

Wil je graag wat meer weten over TraQz? Neem dan gewoon een kijkje op hun website. Daar vind je namelijk alle informatie over TraQz en de ritregistratie. Heb je na het lezen van deze info nog vragen? Stel deze dan gewoon aan ze! Ze zullen je vraag zo snel mogelijk voor je beantwoorden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.