Een dubbelwandig rookkanaal bestellen

Bent u op zoek naar een dubbelwandig rookkanaal voor een haard of misschien wel verwarmingsketel? Bij Rookkanalenexpert bent u aan het juiste adres. Rookkanalenexpert levert verschillende soorten rookkanalen in diverse soorten en maten. Rookkanaalexpert maakt gebruik van een landelijk netwerk van ervaren installateurs. Deze installateurs komen langs voor een complete en vakkundige installatie van uw rookkanaal.

Het assortiment

Bij Rookkanalenexpert vindt u veel soorten kanalen in het assortiment. Voorbeelden zijn enkelwandige en dubbelwandige rookkanalen. Een dubbelwandig rookkanaal is een geïsoleerd rookkanaal en geschikt voor toepassing op haarden, kachels, verwarmingsketels en industriële ovens. De rookkanalen voldoen aan de normen en zijn voorzien van 10 jaar fabrieksgarantie. Er zijn rookkanalen verkrijgbaar voor gashaarden, houtkachels en bijvoorbeeld pelletkachels. Op de site kunt u de rookkanalen eenvoudig bestellen. Uw bestelling wordt vaak al binnen één dag geleverd. Ook vindt u in het assortiment accessoires voor uw haard of kachel.

Een offerte aanvragen

Bent u benieuwd geworden naar Rookkanaalexpert en de producten? Ga naar de site en bekijk het assortiment. Ook kunt u hier direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een rookkanaal. Ga voor meer informatie naar de site of neem contact op en zij helpen u verder met informatie en advies over alle soorten rookkanalen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.