Een bloeiende tandartspraktijk in Zeist

Wilt u uw gebit in goede handen achterlaten en woont u nabij Zeist? Kom dan een keer langs bij Tandarts Zeist genaamd De Clomp. De Clomp neem de complete zorg voor uw tanden op zich. U kunt bij tandartspraktijk De Clomp niet alleen terecht voor de algemene behandelingen zoals reguliere controles en mondhygiëne, gaatjes vullen, kronen en bruggen, wortelkanaalbehandelingen en ten slotte kunstgebitten en andere prothesen maar bij tandartspraktijk De Clomp kunt u ook terecht voor de niet dagelijkse behandelingen zoals implantaten, esthetische tandheelkunde, beugels en speciale behandelingen voor angstige mensen met behulp van lachgas.

Behandelingen met lachgassedatie

Meer dan 20 procent van de kinderen én volwassenen die naar de tandarts gaan zijn er bang voor. Deze angst kan er voor zorgen dat zij al jaren niet meer naar de tandarts gaan, dit kan zeer nare gevolgen met zich mee brengen. Tandartspraktijk De Clomp heeft speciale behandelingen voor deze bange mensen met een speciale lachgassedatie. De mengeling van zuurstof en lachgas wordt toegediend via een neusmasker wat u draagt tijdens de behandeling. Deze mengeling zorgt voor een geruststellende en kalmerende werking. Met deze behandeling blijft u bij bewustzijn maar voelt u zich meer ontspannen.

Een afspraak bij Tandartspraktijk De Clomp

Om uw in te schrijven als nieuwe klant of om een afspraak te maken kunt u terecht op de website. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers van Tandartspraktijk De Clomp.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.