Een afvalpers: voor ruimte en het uit handen nemen van werk

Heeft u een magazijn of opslagruimte? En merkt u dat u veel afval heeft en dat het zich blijft opstapelen? Dan moet u eens nadenken over het aanschaffen van een afvalpers. Deze neemt werk uit handen door bijvoorbeeld karton zelf te verkleinen en zorgt daarnaast voor ruimte. Het zal het volume van het afval aanzienlijk verminderen doordat het veel afval kleiner maakt en in de container bij elkaar in één zak perst. U kunt een afvalpers aanschaffen bij Allmarec.

Meer over Allmarec

Allmarec beschrijft zichzelf als een leverancier van machines die het werk in een magazijn of opslagruimte vermakkelijken. Dit op het gebied van onder andere veiligheid, orde en milieu. Vandaar dat een afvalpers één van de machines is die u kunt aanschaffen. Naast afvalpersen zijn er ook flessenbrekers, vatenpersen en aanrijbescherming te krijgen bij Allmarec. Deze zijn CE-gecertificeerd, voldoen aan allen gezondheids- en veiligheidsspecificiaties, voldoen aan de hoogste internationale standaarden en hebben altijd volledige garantie. U zult daarom nooit voor onaangename verassingen komen te staan.

Interesse?

Wilt u graag een afvalpers of een andere machine voor uw opslagplaats of magazijn aanschaffen? Ga dan naar de website. U vindt hier alle informatie over alle soorten machines. Verder kunt u contact opnemen via de website voor vragen, opmerkingen of het maken van een afspraak.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.