E-liquids van Millers Juice

Bent u op zoek naar het enige echte alternatief voor roken? Begin dan met E-liquids, het elektrische roken. Bij E-rookplein bent u aan het juiste adres. Bij E-rookplein kunt u terecht voor verschillende soorten E-liquids. Elektrisch roken is goedkoper en gezonder, dus waarom zou u er niet aan beginnen? Op de site van E-rookplein kunt u E-liquid kopen en op deze manier stoppen met roken.

Millers Juice producten

Bij E-rookplein verkopen ze verschillende soorten E-liquids. Millers Juice is één van de Nederlandse producenten van E-liquid. De E-liquids van Millers Juicer staan bekend om de fantastische smaakbeleving. Bij Millers Juice werken ze uitsluitend met ingrediënten van Nederlandse bodem en alleen van de allerhoogste kwaliteit. Een voorbeeld hiervan is de silverline liquid. Deze liquid bestaat uit een basismix van 65% PG, 30% VG en 5% smaakstoffen. U kunt zelf kiezen wat voor nicotine gehalte u wilt, dit kan variëren van 0 tot maximaal 18 mg.

De producten op de site bestellen

Bent u benieuwd naar de E-liquids van E-rookplein en de E-liquids van Millers Juice? Ga naar de site en bekijk het aanbod. U kunt direct op de site de producten bestellen. Voor meer informatie gaat u naar de site, hier vindt u veel informatie over elektrisch roken en over de producten. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op.

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.