Dringend scootmobiel accu nodig

Veel mensen in Nederland zijn best afhankelijk van hun scootmobiel. Zonder hun scootmobiel zijn deze mensen beperkt in hun vrijheid dus dat is heel vervelend. Bij Rebatt kun je snel en probleemloos jouw scootmobiel accu bestellen. Deze zijn te verkrijgen in verschillende merken. Voor meer informatie wordt je doorverwezen naar de website.

Scootmobiel accu’s

De scootmobiel accu’s bij Rebatt zijn te verkrijgen in verschillende merken, namelijk Landport en CBS Battery. De scootmobielaccu’s zijn verkrijgbaar in gel accu’s en AGM accu’s. Beide soorten accu’s staan bekend om het  volgende: betrouwbaar, gasdicht, lekvrij, gevuld en geladen, gebruiksklaar en onderhoudsvrij. De accu’s zijn zeer laag in zelfontlading en kunnen op de zijkant van een scootmobiel gemonteerd worden. De accu’s zijn niet alleen geschikt voor scootmobiels, maar ook voor elektrische rolstoelen, scooters, badliften, golfkarren etc. Voor een totaaloverzicht kijk je op de website.

Bestellen

Wil je meer weten over de scootmobiel accu’s die je kunt bestellen bij Rebatt of misschien weet je al precies wat je wilt en kun je direct bestellen? Op de website vindt je alle informatie omtrent leverings-/betalingsvoorwaarden.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.