De verf webshop voor buizen coating

Wij hebben een oud pand gekocht en zijn van plan dit zelf op te knappen. Het pand heeft prachtige oude elementen, maar het wordt toch een hele klus om alles te verfraaien. Neem bijvoorbeeld de verwarmingselementen. Deze zijn oud en zitten niet goed meer in de verf. Ook de buizen hebben een behandeling nodig. Wij zijn zo hier en daar is gaan informeren wat eventueel een oplossing voor ons zou kunnen zijn en we kwamen  op de site van Spuiterij Geraerts. Spuiterij Geraerts is een verf webshop.

Coating

Via de site vonden we praktische informatie over verven en spuiten van onze verwarming. Bij Spuiterij Geraerts verkopen ze coating 51. Dit is een combi-verf dat betekent dat staalmenie en aflak tot één coating gecombineerd is. Het is geschikt als grond- en afdeklaag voor verwarmingsbuizen.  Het belooft een jarenlange bescherming van de verwarmingsbuizen en elementen tegen roest en oxidatie. Ook in het gebruik is de coating erg makkelijk,  het heeft een hoge dekkracht en is bestand tegen hoge temperaturen.

De mogelijkheden

Is uw verwarming ook aan een opknapbeurt toe? Ga dan naar de site van Geraerts Spuiterij en bekijk de vele mogelijkheden voor schilderen, verven, spuiten en lakken. De coating 51 en de buizen coating is door Geraerts in samenwerking met een gespecialiseerde fabrikant zelf ontwikkeld en u kunt het via de webshop bestellen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.