De thuishulp in Den Haag

Bent u op zoek naar een thuishulp of thuiszorg Den Haag? Bij God Sgenade bent u dan aan het juiste adres. Zij zijn u graag van dienst op het gebied van schoonmaak, thuishulp en thuiszorg. Ze werken hier met vakbekwame mensen in de omgeving van Den Haag en staan graag voor u klaar.

De werkwijze

God Sgenade plant eerst een kennismakingsgesprek met u om te kijken wat de wensen zijn. Daarna zullen zij een dienstverleningsovereenkomst vaststellen waarin duidelijk wordt aangegeven wat de schoonmaak en hulp werkzaamheden voorstellen. Indien gewenst zullen zij een sleutelcontract opmaken, waarin zij aangeven dat zij de sleutel onder bepaalde voorwaarden mogen gebruiken voor het schoonmaken van uw woning bijvoorbeeld. God Sgenade voert een groot aantal werkzaamheden uit en alles kan besproken worden want ze staan overal voor open.

De werkzaamheden

Bij de werkzaamheden die zij uitvoeren kunt u denken aan de schoonmaakwerkzaamheden, zoals afstoffen, strijken, wassen, bed verschonen, dweilen, boodschappen doen, ontkalken, tegels, stofzuigen en schoonmaken van sanitaire ruimtes. Bij de verpleging kunt u denken aan het verzorgen van mensen en het begeleiden van het doen van boodschappen of andere maatschappelijke bezigheden. Voor meer informatie over de thuishulp Den Haag kunt u naar de site gaan van God Sgenade.

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.