De fietsreparatie specialist in Haarlem

Bent u op zoek naar een fietsreparatie in de buurt van Haarlem? VVR-Parts is dan uw fietsreparatie specialist. U kunt hier terecht voor onder andere het aanschaffen van fietsen, fietsreparaties, scooter reparaties en onderhoudsbeurten. VVR-Parts biedt u de totaaloplossing. U kunt hier voor elk fietsonderdeel terecht.

De fietsenwinkel

VVR-Parts is een fietsenwinkel waar u ook terecht kan voor reparaties van fietsen en scooters. U kunt hier zeven dagen in de week terecht. Brengt u de fiets in de ochtend bij VVR-Parts, dan kunt u de fiets ’s avonds al weer ophalen. Heeft u niet de mogelijkheid om de fiets te brengen? U kunt dan gebruik maken van de ophaalservice die zij u bieden. VVR-Parts komt dan uw fiets gewoon thuis ophalen voor reparatie en ze leveren de fiets ook weer bij u thuis af. U kunt bij VVR-Parts terecht voor alle soorten reparaties, waaronder het algeheel onderhoud, accessoires montage, schadeherstel werkzaamheden, scooter afvoeren, scooter opvoeren, banden vervangen, remblokken vervangen en uitlaat vervangen.

Een afspraak maken

U kunt zelf bepalen wanneer u langs komt bij VVR-Parts. U bent altijd welkom, maar u kunt ook via het online afspraken systeem een afspraak plannen. Voor meer informatie gaat u naar de site of u neemt contact op met VVR-Parts.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.