Cursus pensioen inzicht volgen bij De Essenburgh

Veel mensen lijken er flink naar uit te kijken: met pensioen gaan. Het moment dat wij onze tijd volledig in kunnen delen zoals wij willen. Het lijkt heel makkelijk, maar dat kan tegen vallen. Gaat u binnenkort met pensioen, maar heeft u nog geen idee hoe u dit aan moet pakken? Dan kunt u cursus pensioen inzicht krijgen. Zo wordt u geleidelijk aan richting deze nieuw fase van uw leven geleid met alle nodige kennis en voorbereiding op zak.

Meer over de cursus

De cursus pensioen inzicht die u kunt volgen, die volgt u bij De Essenburgh. Hier kunt u verschillende cursussen volgen die u allemaal zullen voorbereiden op deze nieuwe levensfase. U kunt kiezen uit de PIZ Vijfdaagse, Driedaagse, Mallorca, Fiets, Kerst, Maatwerk of Ouderen en Vitaliteit. Al deze trainingsprogramma’s hebben een gezonde levensstijl en zullen ervoor zorgen dat u meer veerkracht krijgt. Het is een zeer goed idee om een cursus te gaan volgen. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid uw pensioen in gaat en hierdoor alleen nog maar meer kunt genieten van uw vrije tijd.

Alle informatie

Alle tijdstippen, prijzen en uitgebreide informatie vindt u op de website. U vindt hier ook de contactgegevens zodat u direct contact op kunt nemen zodat u ook een cursus kunt volgen of om antwoord te krijgen op al uw vragen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.