Brunchen in dit restaurant in Hengelo is een aanrader

Een brunch is een maaltijd wat een combinatie is van een laat ontbijt een een vroege lunch. De naam komt uit het Engels. De BR staan voor breakfast (ontbijt) en de UNCH staan voor lunch. De brunch bestaat al ontzettend lang. Er is bewijs dat er zelfs in de 16e eeuw al gebruncht werd. Wil jij eens uitgebreid brunchen in een restaurant? Dan is dit restaurant in Hengelo voor uw aangewezen. Hier kunt u heerlijk brunchen, maar ook lunchen, dineren en borrelen.

De Brunch

Er wordt elke zondag in De Appel een brunch georganiseerd. Je kunt tussen 12 en 2 aanschuiven (na een reservering). De brunch staat hier bekend als ‘Op Toafel’. Op Toafel is een brunch die altijd begint met een soep. Dit is aspergesoep of tomaten soep. Vervolgens zal de tafel vol komen te staan met veel verschillende dingen. Voorbeelden zijn kaasplankjes, ham en worst, lekkernijen, zoetigheden, brood, omelet en natuurlijk broodbeleg. Alles wat op tafel komt is geschikt voor een ontbijt en/of lunch. Er is geen kaart dus u wordt verrast met de meest heerlijke dingen.

Laat u ook verassen

Wilt u ook verrast worden in de Appel met een heerlijke brunch? Klik dan hier om te reserveren. Een brunch kan al vanaf 8 euro per persoon.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.