Boek een camping met privé sanitair

Kamperen is leuk, maar het gebruik van sanitair is altijd een dingetje. Gelukkig biedt camping De Leistert een camping met privé sanitair. Op die manier beschik je over eigen sanitaire voorzieningen zoals een douhce, toilet en wastafel. Ook is er een eigen vaatwasser en een heerlijk verwarmde unit. Alleen voor jullie gezelschap. Bovendien zijn deze kavels extra groot, namelijk minimaal 130 vierkante meter. Niet alleen privé faciliteiten dus, maar ook privéterrein. Wij begrijpen wel dat de de ANWB camping De Leistert beoordeelde met 5 sterren en de titel ‘Best Camping’. Ben je benieuwd hoe de camping met privé sanitair eruitziet? Dan kun je het vast bekijken op de website.

 

Luxe kamperen op de camping

Traditioneel kamperen kan op camping De Leistert. Maar waarom alle luxe laten staan? Bij De Leistert is er de mogelijkheid om de twee te combineren. Geen gegoochel met haringen en geen gedoe met het tentzeil. Bij aankomst staat jouw volledig ingerichte kampeerplaats al op je te wachten. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit incl. vaatwasser! Dat is kamperen met de badkamer naast de deur, met verwarming, dus het hele seizoen comfortabel kampeergenot. In de unit zit een douche, toilet, wastafel en vaatwasser!  Bij het kampeertarief zit de elektra (behalve bij enkele langkampeer arrangementen), één bijzettentje van max. 6 m², parkeerplaats voor één auto, onbeperkt gebruik van het zwembad, toegang tot alle faciliteiten, de meeste activiteiten van het recreatieteam, douches en warm water inbegrepen.

 

Ook op de camping met privé sanitair?

We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar de luxe campingplaatsen op De Leistert. Heb je na het zien van de foto’s en de virtuele rondleiding nog vragen over mogelijkheden of beschikbaarheid? Neem dan gerust contact op met de receptiemedewerkers, zij helpen je graag verder. Wie weet sta jij dan binnenkort te douchen onder je privé douche en ga je daarna lekker in je eigen verwarmde unit zitten.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.