Beter om het roetfilter uit uw BMW te halen

U heeft vast wel eens van een roetfilter gehoord en u weet vast ook wat het in grote lijnen inhoudt. Precies gezegd is een roetfilter een element in de auto. Het element is keramisch in een metalen behuizing. Het filter heeft allemaal kleine gangen die steeds worden afgesloten aan het einde. Zo kunnen roetdeeltjes niet verder, maar uitlaatgassen wel. Helaas zullen er op een gegeven moment zoveel roetdeeltjes achterblijven dat uw filter zal verstoppen. Dit is niet goed voor uw auto en portemonnee. Laat daarom uw roetfilter uit uw Ford verwijderen.

Verstopping en andere nadelen

De verstopping zal nader toegelicht worden. Het filter heeft een activiteit die ‘regenereren’ wordt genoemd. Er wordt extra brandstof in het filter gespoten, waardoor de temperatuur stijgt en de roetdeeltjes verbrand worden. De bedoeling is dat het roetfilter helemaal schoon en leeg zal worden. Het tegendeel is echter waar. Door de extra brandstof en andere vloeistof raakt het filter eerder verstopt. De asdeeltjes zijn misschien weg, maar andere dingen komen hiervoor in de plaats. Dit regenereren kost dus niet alleen extra brandstof, maar ook een nieuwe roetfilter. U bent dus beter af zonder roetfilter in uw auto.

Interesse?

Wilt u meer weten over het laten verwijderen van uw roetfilter? Of wilt u een afspraak maken om de roetfilter uit uw BMW te halen? Dan verwijs ik u door naar roetfilter-verwijderen.com.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.