Bescherm uw metaal bij Straalbedrijf Asten

Straalbedrijf Asten zorgt ervoor dat al uw metaal mooier wordt en is beschermd. Klanten van metaal- en construciebedrijven, automotive sector en machinebouwers gingen u voor. De bescherming en het mooier maken van het metaal gebeurt door onder andere poedercoaten en natlakken. Dit kan bij veel verschillende producten, voor kleine en grote oplages. 

Waarom poedercoaten?

Poedercoaten is een ultradunne laag die over het metaal gespoten wordt. Op deze manier zal bijvoorbeeld uw machine alle originele eigenschappen en afmetingen behouden. Coatinglaag wordt met een elektrostatisch apparaat aangebracht op uw metaal of staal. Daarna wordt het verhit in een oven. Op deze manier is uw metaal vochtresistent en slijtvast. De coating is te verkrijgen in verschillende kleuren. U kunt ook kiezen uit hoogglans, mat of zijdeglans. Daarnaast kunt u kiezen tussen verschillende structuren. Straalbedrijf Asten is gespecialiseerd in onder andere poedercoaten. Ze hebben al 25 jaar ervaring. In deze 25 jaar hebben ze veel kennis op kunnen doen over het beschermen van metaal. Hierdoor is het resultaat van de bescherming altijd van hoge kwaliteit. Straalbedrijf Asten werkt snel, meedenkend en zorgt voor een degelijke uitvoering. Vele tevreden klanten gingen u voor.

Contact opnemen

Op de website vindt u alle contact gegevens. Daarnaast vindt u ook onder andere de poedercoaten prijzen en alle informatie die u nodig heeft.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.