Badges online bestellen

Clip4you is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, bedrukken en leveren van naambadges. Deze badges kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt en vergemakkelijken de communicatie tussen twee mensen. En in welke branche is dat nou niet handig! Door elkaars naam te kennen wordt er immers een flinke drempel weggenomen.

Wanneer is een naambadge handig?

1.  Voor netwerkbijeenkomsten. Als u de naam kent van de andere genodigden kunt u gemakkelijker contact leggen met elkaar. Zo kent u misschien wel bepaalde namen maar niet de betreffende gezichten hierbij, of vice versa. Een naambadge helpt hierbij. Ook is het een idee om de functie van de persoon op de badge te drukken. Dan is er direct een reden om het gesprek te beginnen.

2. Voor in een winkel. Klanten zullen u gemakkelijker benaderen als u een naambadge draagt. Het maakt een winkelmedewerker toegankelijker en het is duidelijk wie ze kunnen aanspreken bij eventuele vragen.

3. In ziekenhuizen of zorginstellingen. De medewerkers kunnen een speciale rubbere badge dragen. Doordat deze zacht en soepel is wordt voorkomen dat de patiënten zich aan de badge bezeren. Ook het ziekenhuis personeel wordt door het dragen van de badge toegankelijker.

Meer weten over badges bestellen?

Bezoek de website van Clip4you en bekijk de mogelijkheden voor het bestellen van badges.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.