Artikelen bestellen voor slechtzienden

Bent u op zoek naar hulpmiddelen voor slechtzienden of blinden? Bij Low Vision Shop bent u dan aan het juiste adres. Bij Low Vision Shop verkopen ze ruim 500 artikelen voor slechtzienden, blinden en visueel beperkten. In het assortiment vindt u veel verschillende artikelen, waaronder horloges, kalenders, loepen en nog veel meer. De producten zijn eenvoudig op de site te bestellen en worden snel bij u thuis geleverd.

Een ruim assortiment

Bij Low Vision Shop hebben ze een ruim assortiment aan uurwerken voor zowel mannen als vrouwen. De horloges zijn geschikt voor slechtzienden, blinden en visueel beperkten. De horloges geven altijd precies de juiste tijd aan en ze wisselen automatisch van zomer naar wintertijd en andersom. De horloges zijn makkelijk in gebruik en zien eruit als een normaal horloge. Ook vindt u in het assortiment beelscherp- en tafelloepen. Deze loepen zijn erg handig waardoor u niet meer afhankelijk bent van anderen.

De site van Low Vision Shop

Op de site van Low Vision Shop kunt u terecht voor audioapparatuur en hulpmiddelen zoals uurwerken, software, tasstokken en grootletter toetsenborden. Op de site kunt u de artikelen eenvoudig bestellen. De artikelen worden kosteloos bij u thuis geleverd. Ga voor meer informatie naar de site of neem contact op.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.