Advocatenkantoor Amsterdam

Het kan gebeuren dat u in een situatie terechtkomt waarvoor u een advocaat moet inschakelen. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op een rechtszaak kunt u terecht bij Van Dalen Advocatuur, een Advocatenkantoor in Amsterdam dat uitermate goed bereikbaar is. Van Dalen advocatuur is namelijk ook bereikbaar in de avonduren en tijdens het weekend, zodat u zo goed mogelijk geholpen kan worden.

Gespecialiseerd advocatenkantoor

Dit advocatenkantoor, dat gevestigd is op het Leidseplein in het centrum van Amsterdam, is een gespecialiseerd advocatenkantoor. Dit kantoor kan u helpen met onder andere zaken die onder het arbeidsrecht, belastingrecht of huurrecht vallen. Van Dalen is zowel advocaat als belastingadviseur waardoor vraagstukken zowel civiel als fiscaal bekeken kunnen worden. Dit zal u extra helpen tijdens de rechtszaak. Van Dalen biedt hulp bij zaken die te maken hebben met verlof, ontslag, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Ook voor problemen tussen huurders en huureigenaren bij het verlengen of beëindigen van een contract, kan dit advocatenkantoor in Amsterdam u te hulp staan.

Hulp nodig?

Dus heeft u hulp nodig bij een probleem dat onder arbeidsrecht, huurrecht of belastingrecht valt? Arnoud van Dalen staat altijd voor u klaar: een snelle service en persoonlijke betrokkenheid is voor hem erg belangrijk. Aarzel dan niet en ga naar de website om Advocatenkantoor van Dalen in te schakelen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.