Accu’s voor golftrolleys

Bent u op zoek naar een accu voor golftrolley? Bij Rebatt vindt u een uitgebreid assortiment aan accu’s voor golftrolleys, maar ook batterijen en laders. U kunt de producten bestellen in de webwinkel van Rebatt. Uw producten worden de volgende dag al bij u afgeleverd als ze op voorraad zijn.

De webwinkel en het assortiment

Rebatt is een webwinkel voor consumenten en bedrijven. Rebatt is gespecialiseerd in batterijen en duiklampen. U kunt bij Rebatt terecht voor: lood accu’s, lithium accu’s, gel accu’s en semi-tractie accu’s voor allerlei soorten toepassingen. Daarnaast vindt u hier batterijen voor allerlei soorten toepassingen en opladers, omvormers, noodverlichting, powerbanks, UPS systemen en kabels en accessoires. In het assortiment van Rebatt vindt u 12 verschillende soorten accu’s voor golftrolleys. Ze beschikken allemaal over een lange levensduur. Één voorbeeld is de LifeP04 accu. Deze accu heeft een levensduur van 4 tot 6 jaar en weegt erg weinig.

Benieuwd naar het assortiment?

Bent u benieuwd naar de accu’s van Rebatt of wilt u het complete assortiment bekijken? Ga naar de website van Rebatt. Hier kunt u direct uw producten bestellen. Voor meer informatie over de producten raadpleegt u de site of u neemt contact op met Rebatt en zij helpen u verder.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.