Accu stuk? Koop snel een nieuwe bij Rebatt

Is de accu van jouw favoriete Harley motor stuk? Dan is het hoogste tijd om een nieuwe accu te kopen, zodat je snel weer kunt gaan rijden. Een Harley motor heb je tenslotte niet om stil te laten staan, toch? Bij Rebatt ben je aan het juiste adres voor een nieuwe Harley motor accu. Naast Harley motor accu’s kun je voor meer producten bij Rebatt terecht. Rebatt is namelijk al ruim twintig jaar dé expert op het gebied van accu’s, batterijen, batterijsamenstellingen, draad & kabel, kabelbewerkingen, laders, verlichting, omvormers, UPS systemen en meer. Wil je meer weten over Rebatt? Lees dan snel verder. 

Waarom een Harley motor accu van Rebatt?

Wanneer je kiest voor Rebatt, dan kies je voor kwaliteit, scherpe prijzen en unieke service. De levertijd is zeer snel en boven de vijftig euro betaal je geen verzendkosten. Ben je een echte motorliefhebber? Rebatt heeft allerlei producten van Mitsubishi, Honda, Ducati, Kawasaki, Yamaha, Mototrans en vele andere merken in het assortiment. Gaat binnen zes maanden tijd de accu kapot wegens een materiaalfout? Geen zorgen, op alle accu’s biedt Rebatt zes maanden garantie op materiaalfouten. De GEL Harley motor accu’s zijn speciaal ontworpen voor de Harley motor. Daarnaast zijn ze onderhoudsvrij en hebben ze een  hogere koudstart dan de normale accu’s. Ook zijn ze monteerbaar in elke positie.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Rebatt? Of over de overige producten van Rebatt, zoals een SLA motor accu, of iets totaal anders, zoals verlichting? Bekijk snel de website en bestel de producten die jij nodig hebt.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.