Aanrader: dit Recreatiepark in Limburg

Ben je op zoek naar een leuk vakantieadresje voor in de zomer? Dan raden we je recreatiepark de Leistert aan. Dit recreatiepark in Limburg is door de ANWB uitgeroepen als topcamping en is maar liefst beoordeeld met 5 sterren. Kortom: als je hier je vakantie gaat boeken dan zul je je zeker vermaken. Er is hier namelijk genoeg te beleven. Benieuwd wat je hier allemaal kunt doen? In deze blog leggen het we je uit.

Wat kun je allemaal doen?
Voor zowel volwassen als kinderen is er genoeg te doen op deze camping. Zo is er een subtropisch zwembad, bowlingbaan, golfbaan, tennisbaan en ga zo maar verder. Speciaal voor de kinderen is er een groot indoor speeltoestel en worden er regelmatig activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Ook in de buurt valt genoeg te doen. Zo ligt de camping nabij grote steden als Weert, Roermond en Venlo. Daarbij kun je eropuit gaan naar natuurparken, waar je kunt fietsen of wandelen.

Recreatiepark in Limburg reserveren?
Wil je ook een plekje boeken op dit recreatiepark in Limburg? Neem dan zeker even een kijkje op de website van recretiepark de Leistert. Bekijk de foto’s en lees de verdere informatie. Zo krijg je meteen een goede impressie. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met het park en de medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.