Aan uzelf werken bij Unicornis

Wilt u dieper inzicht in uzelf krijgen of bent u op zoek naar uw kwaliteiten of verbeterpunten? Unicornis kan u hierbij goed helpen. Bij Unicornis doen ze aan coachen met paarden, waardoor u een goed inzicht krijgt in uzelf en hoe anderen over u denken. U kunt terecht voor verschillende trainingen en voor begeleiding.

Training en begeleiding

Unicornis doet aan ontwikkeling in de vorm van training en begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Daarnaast het ontzorgen van P&O-ers, HRM functionarissen en leidinggevenden, maar ook een vlot en bruikbaar advies op het gebied van het opzetten of professionaliseren van opleidingen en trainingen. Unicornis staat voor veranderen vanuit je kracht. Bij Unicornis wordt gecoacht met paarden. Dit is geschikt voor ontwikkelvragen op het gebied van bijvoorbeeld: leiderschap, weerbaarheid, assertiviteit en loopbaankeuzes. Een paard geeft u precies terug wat u overbrengt. Op deze manier kunt u eerlijke feedback krijgen over uw houding, gedrag en communicatie.

Meer informatie

Bij Unicornis bent u aan het juiste adres voor training en begeleiding. U krijgt een beter zelfbeeld en u leert wat uw kwaliteiten en leerpunten zijn. Bent u benieuwd naar de trainingen van Unicornis en wilt u meer informatie? Ga dan naar de site of neem contact op en zij helpen u verder.

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.