2ehands velgen kopen

Heeft u een licht voorkeur voor 2e hands velgen? Dan bent u bij een partij als VelgenGigant.nl aan het juiste adres. 2e hands velgen zijn vaak een stukje voordeliger dan compleet nieuwe velgen, perfect voor wanneer u een beetje wilt besparen op de prijs. Dit wil niet zeggen dat de kwaliteit hiervan minder is dan nieuwe velgen. VelgenGigant checkt de velgen namelijk altijd goed voordat ze online komen te staan. Meer weten over 2e hands velgen? Wij vertellen u er meer over in deze blog.

Geschikte 2e hands velgen voor uw auto

Het is niet zo dat u zomaar alle velgen kunt aanschaffen en op uw wielen kunt zetten. De velgen moeten wel bij uw auto passen. De juiste velgen vindt u gemakkelijk met behulp van het filtermodel op de website. Geef hier uw automerk, bouwjaar en model aan en vervolgens worden de juiste velgen getoond. Van Citroen tot Opel en Suzuki: u vindt hier alle merken. Heeft u velgen gevonden die u graag wil bestellen? Plaats dan nu een bod op de veiling en daarmee maakt u kans om dit te winnen. Door dit systeem kunt u zelf de prijs bepalen die u voor de velgen wil betalen. Wacht hier echter niet te lang mee, straks gaat er iemand anders vandoor met jouw velgen.

Registreer nu snel

Bent u degene met het hoogste bod? Dan krijgt u de velgen voor de prijs van uw bod. Plaatst iemand anders een hoger bod? Dan kan het zijn dat de velgen aan u voorbij gaan. Zorg er dus voor dat u daar alsnog overheen gaat met een hoger bod en win de veiling. U mag vervolgens zelf kiezen om de 2e hands velgenzelf op te halen of om ze op te laten sturen. Waar wacht u nog op?

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.