16,5 jaar is ook erg cruciaal!

16 jaar een mijlpaal? Beter wacht je nog een half jaartje met de feestvreugde want als je 16,5 jaar bent dan mag je al beginnen met rijlessen! En voor veel is dat een grote mijlpaal! Want een eigen rijbewijs hebben, dat is misschien wel het echte begin van een volwassen leven! Ook zin om te beginnen? Neem rijles bij Rijschool Roosendaal.

De eerste les is gratis!

Rijschool Robing is een actieve rijschool in de omgeving Roosendaal. Zij weten wat voor plezier auto rijden oplevert en dat is dan ook een van de uitgangspunten. Rijlessen zijn iets leuks, en als je plezier hebt in auto rijden dan leer je het natuurlijk sneller. De eerste proefles is gratis dus zo kan je het altijd even proberen.

Ze rijden door heel omgeving Roosendaal

De rijschool kan je thuis ophalen maar ook op het werk of bij je school. Ze rekenen 41,00 per les waarbij je alle vaardigheden leert die je nodig hebt voor het auto rijden. De sfeer is gezellig en je hebt gegarandeerd een schone, rookvrije lesauto.  De Opel Astra waarmee ze rijden heeft een navigatie, Cruise Control en Climate Control en een eigen start-stop systeem. Meer weten? Neem contact op met deze rijschool Bergen op Zoom.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.